INTEGRITETSPOLICY

Denna policy beskriver hur vi på Höganäs Padel samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Vilken information samlar ni in om mig?
Vi samlar in information som hjälper oss att tillhandahålla en tjänst till dig, det inkluderar:

  • Namn
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  •  Personnummer (enbart för juniorer)*
  • Träningsgrupp du medverkar i

Hur använder ni min information?
Vi behöver veta en del om dig för att kunna förse dig med informationsutskick och betalningsinformation. Vi samlar inte in mer information än vi behöver för att tillhandahålla våra tjänster till dig.
Vad det gäller personnummer lagras det för juniorerna, detta är enbart i syfte för ansökan av LOK-stöd.

Hur länge sparar ni min information?
Vi har redovisningskrav som gör att vi behöver hålla en del av din information i upp till 7 år, därefter raderas den. Information som vi använder för nyhetsbrevsutskick eller marknadsföring behålls fram tills den tidpunkt du själv väljer att avprenumerera.

Vem delar ni min information med?
Ingen tredje part har tillgång till dina personuppgifter förutom vårt bokningssystem Matchi, som är strikt reglerade genom ett så kallat ombudsavtal. Det är med andra ord fortfarande Höganäs Padel som äger informationen. Vi har rutiner för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras både tryggt och säkert enligt gällande lagstiftning. Mer information kan du få genom att kontakta oss.

Vilka är mina rättigheter?
Du kan alltid begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig. Vi vill säkerställa att din information är uppdaterad och korrekt. Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt. Du kan även begära att vi ska radera dina personuppgifter. Vi får inte radera uppgifter som lagen kräver att vi behåller. Du kan ta tillbaka ditt samtycke till att ta emot nyhetsbrev när som helst. Antingen genom att avprenumerera eller kontakta oss.

Hur kontaktar jag er?
Om du har frågor angående dina rättigheter, denna policy eller hur vi använder din information, vänligen kontakta oss.

Vår integritetspolicy uppdaterades senast 1, september 2018.

Boka bana